Alapítvány az Alapítványokért logo

Üzleti platform
jótékonysággal összekötvea siker kulcsa!

Menü
Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet

Gyermekprogramok

Az Alapítvány az Alapítványokért kiemelten foglalkozik a gyermekekkel, róluk nemcsak adománygyűjtéssel, hanem különböző programok életre hívásával is gondoskodik. Számos olyan problémával küzd társadalmunk, amely a fiatalabb generációkat érinti. Ilyen például a fiatalok gyökerektől való elszakadása, eltökéltség hiánya, értékorientáltság hiánya, néphez, földhöz, jövőhöz képtelen kötődés. Az Alapítvány ezekben a témákban szeretne segíteni programjaival. Az Adományozási kultúra megismertetése, tanítása annak érdekében, hogy a fiatalok ne maradjanak ki a jótékonyság köreiből, őket is elérje az "Adni jó" eszme üzenete és álljanak a jó ügyek mellé. Bővebben...

Adni jó
program

Szükségesnek érezzük bevezetni közintézményekben, a beteg gyermekek körében klinikákon, anyaotthonokban, alapítványok életében.

Nevetéssel gyógyíts
program

Hazai humoristák csatlakozásával mosolyt varázsolunk gyermekeink arcára.

Zenével gyógyíts
program

Neves előadóművészeink a zene és a szeretet erejével segítik a betegek gyógyulását.

Gyermekszáj-interjúkkal
program

Interjúk készülnek gyermekekkel, a gyermekek készítenek interjúkat felnőttekkel és gyermekekkel, traumából felállt emberekkel,alapítványok alapítóival, melyeket folyamatosan megjelentetünk oldalunkon.

Tapasztalj és fejlődj
program

A hallgatók megismerik a tapasztalt tréner által azokat a döntési, gondolati, érzelmi, cselekvési mechanizmusokat, amelyek előmozdítják, elősegítik a hallgatóságban a jótékonyság megismerését és gyakorlati alkalmazását a mindennapi élet során. Ezt segíti az 50 órás szakmai gyakorlat elvégzése.

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X