Alapítvány az Alapítványokért logo

Üzleti platform
jótékonysággal összekötvea siker kulcsa!

Menü
Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet

Küldetés

A kuratórium elnökeként sok üzleti és jótékonysági eseményen vettem részt és ahol a legnagyobb hiányt tapasztaltam, az a jótékonyság és az üzleti világ tudatos összekötése.

Azt szeretném ezzel a kezdeményezéssel elérni, hogy újuljon meg az emberek gondolkodása.  Segíteni szeretnék abban, hogy a szükségben lévőket kössük össze a lehető leggyorsabb segítségnyújtással, tudatos választás alapján. Azt láttam, hogy az alapítványokat nagyrészt traumából felállt emberek alapítják, hogy segítsenek sorstársaiknak.  Ezeknek az erős embereknek segítenünk kell. Akiket nem ért trauma, azok nem tudják felmérni, átérezni a küldetést, így segítséget sem tudnak nyújtani, csak szűk körön belül, családnak, barátoknak. Nyitottabbá kell válnunk, és mernünk kell kommunikálni a problémákról, mert így hamarabb békére és elfogadásra találunk, s új teret nyithatunk a jótékonyság terén, hogy az "Y, Z " alfa generáció tagjai ebben szocializálódjanak és ne vesszenek el.

 Ezzel a kezdeményezéssel rossz, berögözött szokásokat, mintákat engedünk el, változtatunk,együtt, úgy hogy ezáltal tanítjuk is a generációkat felnőni a jótettekhez, így hozzájárulva a emberek közös öröméhez, szív szerinti  összetartásához, amiért érdemes élni, célt kitűzni és azt elérni, hogy sok boldog embert lássunk felnőni, egy örömtelibb, tudatosabb világban. "Hagyjunk jobb gyermekeket a világnak!"

Ez az alapítvány azért munkálkodik, hogy segítsen az összes alapítványnak felfelé törekedni, összefogottabban működni, publicitást adni a munkájuknak, a médiumokban bemutatni őket és ezáltal ismertebbé tenni őket.

Tanítjuk az "adni- kapni" szavak tudatos használatát.

Továbbá szeretnénk üzletembereknek, cégeknek, a nagyvilágnak bemutatni a különböző civil szervezeteket. Fő célunk, hogy minden évben megszervezzük az "Alapítványok díjátadó gáláját ", a legtöbbet segítő, leginnovatívabb, legnagyobb tetteket végrehajtó alapítványokat 7 kategóriában díjazva: Innováció, Sport, Kultúra, Művészet, Élet, Szociális, Zene. Online felületen lehetőség nyílik majd a "Közönség" kategória nyertesére is szavazni. A díjakról az általunk felkért, tekintélyes szakemberekből álló zsűri dönt.

Az alapítványokról  folyamatosan szeretnénk hírt adni  médiacsoportunk segítségével. Célunk, hogy bemutassuk őket, interjúkat készítsünk velük és egy külön adást, újságot is készítsünk eredményeik bemutatására.
Szeretnénk tisztább képet adni és kapni róluk, hogy a segíteni vágyók a megfelelő helyen nyújthassanak segítséget. Támogató cégek, hírességek, időhiányban szenvedő társadalmunk, rohanó világunk álljon meg egy pillanatra és ott segítsen, ahol kell. Sokan vannak akik szociális érzékenységből is segítenek, s ha bemutatjuk fáradhatatlan munkájukat, ezáltal még több támogatásra lelnek. Ha visszaigazolást is kapnak arról, hogy ezen célok teljesülnek, azzal elértük, hogy az alapítványok fejlődni tudjanak és önkéntesekre, segítőkre, támogatókra találjanak.

Ezzel a kezdeményezéssel átfogóbb, jobb és tisztább képet" adunk és kapunk" az alapítványok életéről és így gyorsabban segítőkre találnak és motiváljuk őket, hogy ne adják fel előremutató kezdeményezéseiket, mert mi díjjal és elismeréssel jutalmazzuk tevékenységüket, elért eredményeiket támogatóink segítségével.

Felhívjuk az üzletemberek figyelmét, hogy adni jó, láttatjuk velük az alapítványok életét, s így tisztább, átfogóbb képet kapnak, , valamint tudatosabban ki tudják választani, hogy mely civil szervezetet érdemes támogatni.

Ezzel teljesül az Alapítvány legnagyobb küldetése: az üzleti platform összekötése a jótékonysággal, jó célok érdekében.

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X