Alapítvány az Alapítványokért logo

Üzleti platform
jótékonysággal összekötvea siker kulcsa!

Menü
Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet

Gyermekszáj-interjúkkal program

Kezdeményezésünkkel azt a célt szeretnénk elérni, hogy a fiatalabb generációk számára is át tudjuk adni azon információkat, a kérdésekre kapott válaszok alapján, melyek segítik őket a helyes értékrend kialakításában, segítséget nyújtva számukra a mindennapi életben előforduló problémák kezelésében, a váratlan helyzetekre való felkészülésben.

A programban az alapítvány legfiatalabb önkéntese, a 11 éves Lili riportokat készít mind gyermekekkel, mind felnőttekkel egyaránt. Riportalanyai az élet különböző területeiről érkeznek. Széles skálán képviselteteik magukat a megkérdezettek, a legfiatalabbtól a legidősebbig, az egészségestől a traumát átélt emberig sokan állnak Lili mikrofonja elé. Megszólaltaja a különböző szakmák kíválóságait, civil szervezetek képviselőit, cégvezetőket, hírességeket, élsportolókat, közszereplőket, a sikerestől, a tapasztalttól a tapasztalatlanig. A kérdéseket ő készíti a segítségünkkel. A kérdések hangvétele könnyed, érthető, könnyen befogadható a gyermekek részére.

Célunk az, hogy az interjúk felkészítsék a gyerekeket a nem várt helyzetekre, váratlan eseményekre és a kérdésekre kapott válaszok útmutatást adjanak számukra az eddig még ismeretlen vagy kevésbé ismert témákban. Gyermekfejjel már foglalkoztatja őket számos kardinális kérdés, melyekre a választ ilyen példákon keresztül tudják megkapni. Milyen lesz a mi bolygónk? Meddig fogunk élni? Mit fogunk felfedezni? Lesz-e a Földön betegség? Hasonló kérdésekre kapják meg a válaszokat az adott területről, az adott szituációkat már átélt riportalanyoktól. Az interjúkon keresztül szeretnénk elérni, hogy a példák mentén bővítsük a gyermekek ismereteit.

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X