Alapítvány az Alapítványokért logo

Üzleti platform
jótékonysággal összekötvea siker kulcsa!

Menü
Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet

Adni jó program

Kezdeményezésünkkel a programban részt vevő gyermekeket arra ösztönözzük, hogy válasszanak ki néhányat a számukra egykor sokat jelentett kedvenc játékaik közül és ezeket ajándékozzák oda gyermektársaiknak. Ezen keresztül szeretnénk segíteni és egyben megtanítani gyermekeinknek, hogyan adjanak szeretettel, szívből, elvárások nélkül, azoknak, akik szükségben élnek. Mindezek hatására egyszerre élik meg és érzik át az adakozás és a szeretettel való ajándékozás örömét.

Szülőként nem mindenkit ér élete folyamán olyan hatás, mely kapcsán szembesül azzal, hogy a gyermekek milyen ösztönösen jól tudnak reagálni egy trauma, egy betegség, vagy nehezebb körülmények között élő gyermektársaik láttán, s mennyire önzetlenül, maguktól segítenek egy-egy lelkileg megterhelő szituációban. Ezzel a programmal azon "szerencsés" családok tagjait szeretnénk inspirálni, motiválni, akiknek nem kellett átélni bizonyos sorsfordító eseményeket.

Az adakozás erősíti a fiatalabb generációk tagjainak helyes identitását, összekovácsolja a közösségeket, érzékenységre, együttérzésre, önzetlenségre, empátiára és toleranciára tanít, mélyíti a szülő-gyermek kapcsolatát, hiszen gyermekeink cselekedete hat a szülőkre is. Ez az Adni jó program értelme és célja. "Hozz és ajándékozz Te is játékot!"

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X