Gála kategóriák

Zene kategória

Akik a zenéért, felfedezésért tettek, kiemeltek tehetségeket, zenén keresztül üzentek és gyógyítottak.

A "Zene hat testre és lélekre" programunk megvalósult a Fót Károlyi István Gyermekközpont Károlyi kastélyában, ahol felkérésünkre a világhírű zongoraművész Fellegi Ádám átadja a "staféta botot" az új generáció virtuóz Balázs Piri Somának. Átadva a tudást, tanítást a gyermekeknek, van remény példaértékűvé válni! Asharti Szabó Andrea zeneterapeuta, gyógyító dalaival gyógyította az otthon gyermekeit. További zene kategóriában csapattagunk Király Linda, Vavra Bence okozott örömöt több száz otthonból jött gyermeknek a közös szervezés által létrejött Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválunkon.

Sport kategória

Akik a legtöbbet tettek a sportért, tehetségeket fedeztek fel és támogattak.

Önzetlenség napja május 12, Hősök tere, az új generáció 3-4-5 éves gyermekei Vörös Róka Sportakadémia, példamutatásával mutatkozott be és tanúsított önzetlenéget, kitartást.
További sport kategoriában 2020-ra Érzékenyítő Sport rendezvényre készülünk. Göritlon Rooling Sports. Minden görgős társadalmat egy platformra invitálunk.

Kultúra kategória

Akik a legtöbbet tették a kultúráért, a hagyományok megőrzéséért.

Erdélyi, magyar és roma kultúra találkozása. Óvodás gyermekekkel tánc oktatás és hagyományőrzés az erdélyi operaénekesnő, Benedekffy Katalinnal. Mese dalokkal, magyar-erdélyi és roma húsvéti szokásokkal, roma muzsika a Rajkó zenekarral. Rajkó roma együttes tánctanárával tanítottuk közösen gyermekeinket kultúránk, szokásaink megóvására. "Ne hagyjuk kihalni értékeinket, tanítsuk gyermekeinket!", "Hatással lenni a jövő generációjára!"

Ősmagyar fesztiválon 3 napig vettünk részt a Meseszigetünkkel, hagyományőrző játékos programunkkal, ahol több ezernyi gyermek arcára csaltunk mosolyt, miközben átadtunk valami fontosat, értékeset számukra, kultúránk, szokásaink, tanításunk, ősi magyarságunk védelmét az új generációnak.

Művészet kategória

Akik művészeket fedeztek fel, s támogatták a tehetségeket, vagy akik kiemelkedő alkotóművészek maguk is.

Szervezeti tagunk Benedekffy Katalin Prima díjas előadó opera műfajban megmutatkozik az Önzetlenség napján, május 12-én a Hősök terén.

Életműdíj kategória

Akik élete, munkássága példaértékű.

Alapítványok, Egyesületek, Civil szervetek összefogása, együttmükődése a magyar közönséggel. Jótékonysági index mérést végzünk.

Szociális kategória

Akik segítő programokat indítottak el, vagy azokban sikeresen közreműködtek a fizikai vagy lelki szükségben lévők megsegítésére.

Önzetlenég napja május 12., Hősök tere rendezvényen magyar, amerikai, nemzetközi sztárfodrászokkal 7 otthonból jött, több száz gyermeknek okoztunk örömet fodrászokkal, sporttal, zenével, tánccal, tanítással, kézműves oktatással, játékkal, ajándékkal, étellel, itallal.

Innováció kategória

Akik elindították és fókuszba helyeztek innovatív programokat, akik fejlődést és pozitív változást generáltak tetteikkel.

Önzetlenség napja május 12, Hősök tere, speciális innovatív szigetelés technológia tanítása. Környezet óvás. Fa ültetés, tanítás átadás a fa értékeivel kapcsolatosan, klíma védelem.
Előadók: Kovács Annamária, Antal József - Tudásközpont, László Zoltán - tréner - szakmai oktató

Közönség kategória

A közönség kedvence, akire a legtöbben szavaznak. Az emberek szívéhez legközelebb álló alapítvány. Döntsünk együtt!

Felmérjük a közösség erejét! Globális gondolkodás, együtt gondolkodunk! Érték, kontra pénz! Közösséggel, civil szervezetekkel együttműködünk, együtt cselekszünk, segítve egymást!

Szavazzon itt...

Gyermek kategória

Légy egyedi! Alkoss valami különlegeset!

Gyermekszáj interjúkkal, ahol a gyermek kérdezi a felnőtteket, akik traumából felálltak és példát mutatnak nekünk emberi kitartásból!

Szavazzon itt...