Alapítvány az Alapítványokért logo

Üzleti platform
jótékonysággal összekötvea siker kulcsa!

Menü
Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet

Kutatás-mérés

Mi indított bennünket arra, hogy megalapítsuk az Alapítványok az Alapítványokért civil szervezetet? Miért fontos az átláthatóság?

A médiában sokszor hallunk negatív híreket civil szervezetekről, de ezek sajnos nem mindig a valóságot tükrözik. Az alaptalan romboló hatású hírek, információk miatt a támogatók és segítők sok esetben visszahúzódnak, bizonytalanná válnak és az is megtörténik, hogy az összes alapítvány hitelességét is megkérdőjelezik.

Milyen hatással lehet az alapítványokra a rossz hírverés?

A társadalom részéről

ÉRTÉK KONTRA PÉNZ

Átláthatóság, pozitív hatás

Mentsük meg együtt az alapítványi kultúrát!
Ne romboljuk le a civil szervezetek példaértékű tevékenységét, hanem adjunk tiszta képet az alapítványok munkájáról, ezzel segítve a támogatók tudatos döntését. Segítsünk a civil szervezeteknek, mutassunk jó példát összetartás terén.

Az Alapítvány célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a jótékony célú egyesületekre, alapítványokra, amelyek számára a társadalmi felelősségvállalás kiemelt fontossággal bír, s az adott évben a legtöbbet tették embertársaikért. Minél több civil szervezettel szeretnénk együttműködni annak érdekében, hogy az emberek átfogóbb és tisztább képet kapjanak az alapítványok, egyesületek munkájáról, programjairól, ezzel is segítve, hogy egyre több önkéntes segítő álljon melléjük és a támogatni vágyók a megfelelő adományozotthoz csatlakozhassanak.

Fontos a pozitív közlés?
Igen, fontos, hogy az emberek pontos képet kapjanak, ezért:

Milyen változást idézünk elő az alapítványok díjazásával?

A szponzorok tudatosabban fognak dönteni, a segítők is jobban átlátják, hogy hol van szükség támogatásra.

Felhívjuk azon alapítványok figyelmét is programjainkra, céljainkra, akik egyelőre még nem kívánnak csatlakozni hozzánk, abban a reményben, hogy előbb-utóbb nyilvánvalóvá válik számunkra is, hogy mely előnyökkel jár, ha részeseivé válnak alapítványunk kezdeményezéseinek.

Megmenthetőek az alapítványok?
-Igen! Ne ítélkezzünk!

Adunk esélyt azon alapítványoknak is, akik még nem csatlakoztak hozzánk. Segítjük őket, hiszen közös erővel, együttműködéssel csodákra vagyunk képesek.

Amennyiben csatlakoznak missziónkhoz, együtt meg tudjuk változtatni az alapítványokról kialakult negatív képet. Ez segíthet a civil szervezetek felvirágoztatásában.

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X