HATÁSSAL LENNI A JÖVŐNKRE!

Üdvözöljük oldalainkon!

Minden segítségnek több módja van. Az Alapítvány az Alapítványokért (AAA) Alapítvány két nagy téma köré csoportosítva szeretne változtatni számos társadalmi mintákon, szokásokon és segíteni, hogy egy nyitottabb, szeretetben és megértésben gazdagabb világ jöjjön létre.

Alapítvány az Alapítványokért program

"Ha orvos vagy segítsd őket, ha mester vagy tanítsd őket, ha jó vagy szeresd őket."

Az Alapítvány célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a jótékonysági egyesületekre, alapítványokra, amelyek az adott évben a legtöbbet tettek környezetükért, akik sokat teljesítettek annak érdekében, hogy megosszák generációk gondolatait, akik számára a társadalmi felelősség vállalás kiemelt szerepet játszik, akik munkásságukkal jót tettek, cselekedeteikkel segítették embertársaikat.

Célunk minél több alapítványt egy platformra bevonni és összefogni, hogy az emberek széles körben kapjanak átfogóbb képet az alapítványok munkáiról, programjairól, ezzel is segítve, hogy egyre több önkéntes segítő álljon az alapítványok mögé.

Alapítvány a gyermekekért program

"Segíts, hogy öröm legyen minden gyermek, arcán."

Az AAA Alapítvány kiemelten foglalkozik a gyermekekkel, róluk nemcsak adománygyűjtéssel, hanem különböző programok életre hívásával is gondoskodik. Számos olyan problémával küzd társadalmunk, amely a fiatalabb generációkat érinti. Ilyen például a fiatalok gyökerektől való elszakadása, eltökéltség hiánya, értékorientáltság hiánya, néphez, földhöz, jövőhöz képtelen kötődés. Az AAA Alapítvány ezekben a témákban szeretne segíteni programjaival.

Célunk a programmal, hogy boldogabb, tudatosabb fiatal generációk nőjenek fel egy segítőkész világban.

Kiemelt témáink

2 éves az Alapítvány

Plüss Licit

Licitáljon hírességek plüsseire december 17-ig! 1000 gr alatti koraszülött babák inkubátor vezérlőire, fénytakaróira, pocakfészkek, plüss, textil ölelő kezek gyártására gyűjtünk. A licit nyertesei sorsoláson vesznek részt 2020-ban értékes nyereményekért támogatóink jóvoltából!

Plüss Kommandó - Plüss Klinika

Plüss Klinika

Gyógyító, oktató program.

Plüss Kommandó - Koraszülött Hadművelet

Koraszülött Hadművelet

Gyűjtés a koraszülöttek javára.

Plüss Kommandó

Lecsapott a Plüss Kommandó!

Elindult Plüss Kommandó programunk.

Legújabb hírek

Az összes hír...

2019. Dec. 10.

Hadi jelentés: ismét lecsapott a Plüss Kommandó!

Jelentjük: 2019. december 3-án ismét lecsapott a Plüss Kommandó! Az elrabolt Mikulásokkal (Rábaközi Andrea Télanyóval) karöltve 214 halmozottan hátrányos helyzetű gyermek arcára varázsoltunk mosolyt. Több, mint 1000 ember csatlakozott hozzánk ezen a napon a Közszolgálati Egyetemen, a Wesley János óvodában és iskolákban, valamint a Vörös Rókák Küzdősport Akadémián.

Csatlakozott az első Hollywoodi sztár jótékonysági plüss licit akciónkhoz!
2019. Dec. 10.
Tovább olvasom...

Csatlakozott az első Hollywoodi sztár jótékonysági plüss licit akciónkhoz!

Vladimir Kulich színész, aki a 13. harcosban Antonio Banderas partnere volt. Később a Vikingek sorozatban ő játszotta a viking vezért, Eric a vikinget. Legutóbb Denzel Washington mellett volt látható A védelmezőben.

Hajrá picik! Reggelizz kedvenc sztároddal a picikért!
2019. Dec. 02.
Tovább olvasom...

Hajrá picik! Reggelizz kedvenc sztároddal a picikért!

Tudtad? Az 1000 gramm súly alatti koraszülött babák közül 4-ből csak 3-an maradnak életben. Te viszont segíthetsz küzdeni a legnagyobb hősöknek: adományoddal támogathatod 20 inkubátor vezérlő megvásárlását!

események

képgaléria

Az összes kép...

Plüss Kommandó

Brand Tester Park 2019. június 22-23.

Fenntarthatóság

Alapítványi kezdeményezésünk nyitott, mindenkit szeretettel várunk, hogy csatlakozzon. Célunk, hogy együtt létrehozzunk egy fenntartható világot, amelyhez mindenki hozzájárulva saját képességeivel és tudásával teszi azt a jót aminek a haszonélvezője lesz. A közös jóért! Hatás a jövőnkre!

Környezeti felelősség, azaz odafigyelés. Környezettudatosság, környezet-etikus magatartás, környezetünk védelme, a klímaváltozással és a tudatos fogyasztással kapcsolatos szempontokat vesszük figyelembe saját tevékenységben és erősítjük, motiváljuk, segítjük az alapítványokat, kis és nagy vállalatokat e cél érdekében.

Tovább olvasom

Együttműködő partnereink