Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet
Menü

Hírek - Plüss Kommandó

Vissza...

Ez történt 2023-ban a Plüss Kommandó háza táján

2024. Február 08. Csütörtök

Rengetegen rendezvényünk volt, számtalan eseményt szerveztek a koraszülött PICik megsegítésére, több ezer jóságos és önzetlen ember állt mellénk, amiért nem tudunk elég hálás lenni.

Fantasztikus közösség vagytok, köszönjük annak, aki mellettünk áll akár már évek óta, és köszönjük annak is, aki újonnan csatlakozott.

Köszönjük a sok-sok kávé árát, a megosztást és kommentet, utalásokat és PayPal adományokat, a telefonhívásokat. Köszönjük a felajánlásokat az adománydobozokba, köszönjük az adománypontjainknak, hogy lehetőséget adtak és adnak a gyűjtésre.

Köszönjük azoknak a cégeknek és alapítványoknak, akik hat és hét számjegyű összeggel támogatták a PICi hősöket. Köszönjük a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, Szövetség a Magyar Ifjúságért Alapítványnak, a Szinorg Universal Zrt.-nek, a Mátrix Sulit és Sipos Etelka igazgató asszonynak, Fazekas Ilonának, Újvári Tündének.

Köszönjük  Balázsék műsorának és a Rádió 1-nek, amiért megosztották a gyűjtésünket Facebook oldalukon, ezzel jelentősen hozzájárultak a támogatások növekedéséhez és a cél eléréséhez.

Külön köszönjük az Opel Gyulainak és Matyec Andrásnak, amiért olyan nagylelkűen támogatja a Plüss Kommandót és a PICiket évek óta. Az átadásokra autót biztosít, így le tudjuk szállítani azt a sok-sok textilt, amik segítik a babák egészséges fejlődését. Ezzel óriási anyagi terhet vesz le a Plüss Kommandóról. Köszönjük továbbá, hogy adományponttá is vált az Opel Gyulai, köszönjük, hogy anyagilag támogatta számos rendezvényünk megvalósulását, például speakert biztosított.

ÖSSZEFOGLALÓNKAT A PLÜSS KOMMANDÓ OLDALÁN OLVASHATJA IDE KATTINTVA!


Koraszülött Hadművelet eddig összegyűlt adományAdományozzon Ön is egyszerűen PayPal-on keresztül!

A Plüss Kommandó kiemelt támogatói

Green Car Prémium Szervíz

Plüss raktár

36 Bisztró

Immunetec - plüss fertőtlenítés

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X