HATÁSSAL LENNI A JÖVŐNKRE!

Üdvözöljük oldalainkon!

Minden segítségnek több módja van. Az Alapítvány az Alapítványokért (AAA) Alapítvány két nagy téma köré csoportosítva szeretne változtatni számos társadalmi mintákon, szokásokon és segíteni, hogy egy nyitottabb, szeretetben és megértésben gazdagabb világ jöjjön létre.

Alapítvány az Alapítványokért program

"Ha orvos vagy segítsd őket, ha mester vagy tanítsd őket, ha jó vagy szeresd őket."

Az Alapítvány célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a jótékonysági egyesületekre, alapítványokra, amelyek az adott évben a legtöbbet tettek környezetükért, akik sokat teljesítettek annak érdekében, hogy megosszák generációk gondolatait, akik számára a társadalmi felelősség vállalás kiemelt szerepet játszik, akik munkásságukkal jót tettek, cselekedeteikkel segítették embertársaikat.

Célunk minél több alapítványt egy platformra bevonni és összefogni, hogy az emberek széles körben kapjanak átfogóbb képet az alapítványok munkáiról, programjairól, ezzel is segítve, hogy egyre több önkéntes segítő álljon az alapítványok mögé.

Alapítvány a gyermekekért program

"Segíts, hogy öröm legyen minden gyermek, arcán."

Az AAA Alapítvány kiemelten foglalkozik a gyermekekkel, róluk nemcsak adománygyűjtéssel, hanem különböző programok életre hívásával is gondoskodik. Számos olyan problémával küzd társadalmunk, amely a fiatalabb generációkat érinti. Ilyen például a fiatalok gyökerektől való elszakadása, eltökéltség hiánya, értékorientáltság hiánya, néphez, földhöz, jövőhöz képtelen kötődés. Az AAA Alapítvány ezekben a témákban szeretne segíteni programjaival.

Célunk a programmal, hogy boldogabb, tudatosabb fiatal generációk nőjenek fel egy segítőkész világban.

Kiemelt témáink

Koraszülött Hadművelet

Gyűjtés a koraszülöttek javára.

Lecsapott a Plüss Kommandó!

Elindult Plüss Kommandó programunk.

1 éves az Alapítvány

2018. szeptember 24-én ünnepelte Alapítványunk fennálásának 1 éves évfordulóját.

Legújabb hírek

Az összes hír...

Megnyitottunk 6 Plüss Pontot!
2019. Márc. 19.
Tovább olvasom...

Megnyitottunk 6 Plüss Pontot!

Örömhír! Tájékoztatjuk a közösséget, hogy megnyitottunk 6 Plüss Pontot!

2019. Jan. 21.

Lecsapott a Plüss Kommandó!

Sikerrel zárult Plüss Kommandó Tábitha Hadműveletünk január 20-án a Munkácsy Mihály Művelődési Központban. Köszönjük a közösség segítségét, a sok jóbarát, gyermekek, ismerős és idegeneknek a plüss felajánlásokat!

2019. Jan. 17.

Plüss Kommandó

Január 20-án szeretettel várunk titeket a Törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési házba. A Szeretetszalag Mozgalommal közösen gyűjtünk a Tabitha Gyermekhospice ház javára! Neked egy Plüss, másnak egy esély!

események

Az összes esemény...

2019. Május

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat
Vasárnap

képgaléria

Az összes kép...

Plüss Kommandó Tábitha Hadművelet

Jótékonysági koncert gyermekeknek

Fa ültetés - Károlyi István Gyermekközpont, Fót

Fenntarthatóság

Alapítványi kezdeményezésünk nyitott, mindenkit szeretettel várunk, hogy csatlakozzon. Célunk, hogy együtt létrehozzunk egy fenntartható világot, amelyhez mindenki hozzájárulva saját képességeivel és tudásával teszi azt a jót aminek a haszonélvezője lesz. A közös jóért! Hatás a jövőnkre!

Környezeti felelősség, azaz odafigyelés. Környezettudatosság, környezet-etikus magatartás, környezetünk védelme, a klímaváltozással és a tudatos fogyasztással kapcsolatos szempontokat vesszük figyelembe saját tevékenységben és erősítjük, motiváljuk, segítjük az alapítványokat, kis és nagy vállalatokat e cél érdekében.

Tovább olvasom

Együttműködő partnereink