Rév Andrásné Klára

Elérhetőségek

Telefon: 06 20 510 2633
E-mail: info@alapitvanyokert.hu

Rév Andrásné vagyok. 1958.03.21.-én születtem, Budapesten. Eredeti végzettségem pedagógus, azonban néhány év tanítás után - bármennyire szerettem is - váltásra kényszerültem.

Először családi vállalkozásunkat építettük fel, majd a pénzügyi szektorban helyezkedtem el. 21 éve vezetem a Generali Érdi Fiókját. Azért szeretem főleg, mert emberekkel foglalkozom itt is, és megszerzett pedagógiai és pszichológiai tudásomat ezen a területen is kamatoztathatom. Sikereimet leginkább annak köszönhetem, hogy igen nagy az empátia-készségem, és mindig, mindenben az EMBER-t látom, és ez vezérel minden tevékenységemben. Ezért kezdtem önkéntes segítői munkát is végezni. Ez vezérelt akkor is, amikor elfogadtam az Alapítvány kuratóriumi tagságát.

Szívesen és lelkesen közreműködöm minden olyan kezdeményezésben, ami valamilyen módon az általam fontosnak tartott emberi értékek mentén, a nehezebb helyzetben vagy körülmények között élő emberek helyzetének jobbá tételén dolgozik, ennek érdekében fejti ki tevékenységét. Ez az Alapítvány azt is lehetővé teszi, hogy az e célból működő alapítványok tevékenységét segítsége, ismerje el, ezzel még nagyobb lendületet, erőt adva a nemes célok továbbviteléhez.

Az Alapítvány célkitűzései és törekvései teljes mértékben illeszkednek hitvallásomhoz: az EMBER a legfőbb érték!