Nyilka Ildikó

Kurátor elnök

A nevem Nyilka Ildikó, Marosvásárhelyen születtem. A Duna-Part Ingatlancentrum ügyvezetője, a Generali Biztosító képviseletvezetője, a Gróf Wenckheim Dénes Alapítvány védnöke és producere, a Life Goes On jótékonysági szervezet nemzetközi és magyar képviselője, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika beteg gyermekeinek önkéntes segítője, az Alapítvány az Alapítványokért, Foundation for Foundations kuratóriumának elnöke és egy gyönyörű gyermek édesanyja vagyok. Szívügyem a gyermekek segítése.

Az életutam színes, tele kihívásokkal, megpróbáltatásokkal. Többször kiléptem a komfortzónámból, de az élet sok lehetőséggel ajándékozott meg, melyekkel élni is tudtam. A boldogságom a lányom, a családom, barátaim, az emberek és a szeretet, s “AZ ÉLET “- mert azt csinálom, amit szeretek. “A hobbim a munkám “.

Mire legbüszkébb munkája során?
Az elért sikereimre, a megújulásaimra, a többszöri kitüntetéseimre, a küldetésemre. Minden területen elértem, amire eddig vágytam, büszke vagyok a tapasztalataimra és az üzlet által megismert világra, az emberekre akivel a sors összehozott. A munkám gyümölcse mindig beért, ami örömmel tölt el. Maximalistaként mindent lelkesen, tiszta szívből nagy odaadással csináltam, soha nem adtam fel. Az ingatlan területén több mint 20 éve vagyok jelen - ez is sikernek mondható -. Amit mindig szem előtt tartok, az a tudatos piac és gyorsan reagálok rá. Kutatom és tanulmányozom az XYZ és alfa generációt, mert meghatározzák életünket, örömünket, viselkedésünket kultúránkat, fejlődésünket, szokásainkat, piacunkat, jövőnket. Nagy hatással volt rám a recesszió, és volt egy pont mikor úgy éreztem, hogy feladom, de ez mindössze csak pár napig tartott. Eszembe jutott, hogy nem adhatom fel, SOHA! Jó döntés volt! Ennek ellenére még szembenéztem egy nagy nehézséggel is kis ingatlanirodaként, sorba nyitottak rám a nagy ingatlanirodák, a gondolataimban csak egy dolog volt: “túlélni a kishalnak a cápák között”. Azóta ezt is nagy sikernek éltem meg, mert sikerült megújulnom, a határaimat feszegetve bővültem a recesszió alatt, pénzügyi biztosítási szakmával ami ismeretlen terület volt számomra , ahol újra kipróbálhattam magam. Ami a legnagyobb sikert hozta az életemben, az a többszöri megújulás! Az üzleti világ nagyon jól áll nekem “ -ezt állítják a szakemberek. Úgy gondolom, a siker, az alázat és a megújulás a kulcs, és hogy mindig boldogan és nagy szerettel végzem azt, amihez nagyon jól értek, a pénz az üzlet, az emberek, az értékek, a gyermekek és a kommunikáció. “Ahogy bánsz az emberekkel, úgy bánnak veled.” Szerencsésnek érzem magam. Büszkeséggel tölt el, hogy képes voltam változtatni és a jótékonyság útjára léptem. Hat éve veszek részt szervezek jótékony programokat nemzetközi szinten is. Ez az út vitt és terelt az igazi Utamra. Saját tapasztalatból jöttem rá, hogy az üzletet és a jótékonyságot össze kell kötnöm. Úgy gondolom: “Akinek sokat adtak, attól sokat kívánnak, és akire sokat bíztak, attól többet kérnek számon az égiek!” Fő célnak tűztem ki az alapítványok és a generációink megsegítését és az “Adni “ gyermek programunk megvalósítását. Neves szakembereket kerestem fel, mert jó stratégiával, közös szívvel és segítséggel együtt tudjuk elérni céljainkat.

Mik azok az értékek amiért elfogadta az alapítvány felkérését?
Áldásnak tartom, hogy a legnagyobb ajándékokat kaptam, s érzelmi intelligenciámat ötvözhetem saját know-how-mmal és ezeket az emberek megsegítésére fordíthatom. Össze tudom kötni és jótékony célra fel tudom használni mindazt, amit eddig tapasztalatként megszereztem.

Mi lesz a szerepe mint kuratóriumi elnök az alapítvány életében?
Képviselni mindazt, amit rám bíztak az égiek.

Mit vár el ettől a kezdeményezéstől?
Az érték és a pénz találja meg az egyensúlyt, és méltó helyére kerüljön mindaz, amiben hiszek. A jó megtalálja az értéket. “Hajlamosak vagyunk arra, hogy pénzben mérjük a sikert, de mi megtaláltuk azt az utat, ahol “a szívben , “szeretetben “ mérjük a sikert, ahol a pénz mellett a szív az erősebb eszköz, és mindez megfér egymás mellett. Hiszem, hogy a kezdeményezés hozzátesz valamit a világhoz.

Mi az üzenete vagy mottója?
Csak úgy lehetsz sikeres ha másokat is hozzásegíted a sikerhez!
Nem birtokolhatsz semmit a földön! Mindig csináld azt, amit szeretsz és tedd szívből, és ha adni akarsz, adj szívből!
Mottó: “Üzleti platform jótékonysággal összekötve a siker kulcsa.”