Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet
Menü

Koraszülött Hadművelet eddig összegyűlt adományAdományozzon Ön is egyszerűen PayPal-on keresztül!

A Plüss Kommandó kiemelt támogatói

Green Car Prémium Szervíz

Plüss raktár

36 Bisztró

Immunetec - plüss fertőtlenítés

Hírek - Plüss Kommandó

Vissza...

Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelet az M1 csatornáján

2020. Június 25. Csütörtök

Szerepeltünk az M1 Híradójában a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai részlegének Neonatológiai Intenzív Centruma részére (NIC) koraszülött speciális csomagok átadása kapcsán.

Köszönjük a média megjelenést!
Június 23-án a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross u. részlege NiC és PiC Perinatális és Neonatológiai Intenzív Centrumok osztályainak adtunk át adományként koraszülött babafészek csomagokat! Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika, Bókay Péterfy Sándor u. Szülészet és Nőgyógyászati Klinika NiC Kiss Lászlóné Zsuzsa főnővér meglepődött és viszonozta a jóságot. Megnéztük a piciket, akik forgolódtak az inkubátorban! Nem volt egyetlen egy koraszülött babafészek sem az inkubátorokban mostanáig!

Eddig 6 PIC Koraszülött osztály koraszülött babafészek "pocakfészek" csomagjait adtuk át az osztályoknak. Közel 7 millió ft értékben. Megleptük a Péterfy Kórház és a Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet NIC Neonatológiai Intenzív Centrumát is közel 700.000 Ft értékben. Hatalmas meglepetés volt számukra. Ez volt a titkos Plüss Kommandós haditervünk. Az osztályon ma már a babafészkekben fekszenek a koraszülött babák.

Új haditervünk 2020.06.26-án Kecskemét, Gyula, Szeged.

Nagyon nagy köszönet a Plüss Kommandós csapatomnak!

Verraszó Evelyn, köszönöm a családod támogatását, sok kis csomagot tudtunk legyártani belőle, Mónika Gyúró, Baji Balázs, köszönöm, hogy velünk voltál, Opel Gyulai - Matyec András köszönjük a szuper szállító autót! Dr. Hamath Ágnes neonatológus köszönjük, hogy fogadták a koraszülött csomagjainkat. Szávuly-Szabó Anita főnővér köszönjük a sok segítséget, Dr. Teeng Virág köszönjük a fertőtlenítő spray és babalázmérőket az osztályoknak! Almádi Zsuzsanna, köszönjük a segítséged! Happys köszönöm a szép munkát!

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X