Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet
Menü

Hírek - Plüss Kommandó

Vissza...

Gyűjtés a székely pici hősökért

2023. Február 09. Csütörtök

A csíkszeredai kórháznak gyűjtünk!

Ez a mi történetünk. Soha nem felejtem ezeket a perceket, napokat, hónapokat. Marosvárhelyen születtem, Budapesten született meg az én édes lányom, 6,5 hónapot voltam kórházban. Fogjátok meg jó erősen a kezem és segítsünk a székely piciknek is. Az én pici lányom ikerterhességből 1270 grammal született, 26. hétre. Ma lenne egy testvére is. Életem egyik legnehezebb időszaka volt ez.

Mikor az inkubátorban megpillantottam őt, tele kanülökkel, keze lába kikötőzve, sokkolt a látvány. Az orvosok akkor megnyugtattak, hogy  a pici érdekében tették, hogy a kanülöket ne tépje ki kezéből, hisz olyan nyugtalan volt, mert nem érezte a közelségem. Rendívül érzékeny egy ilyen pici baba akinek még a pocakban, az anyaméhben lenne a helye. Minden érintés szinte fájdalmas egy ilyen pici babának. Ha Timinek is lett volna az inkubátorban plüss ölelő keze, speciális babafészke, fizikai és idegrendszeri fejlődést segítő eszközei, amit mi készítettünk, ma már 32 magyar kórház pici hőseinek, boldog lettem volna.

A sors keze, hogy ez a küldetésem, hogy segítsek veletek együtt minden koraszülött kisbabának, hogy egészségesebb felnőtté váljon. Drága anyák, apák, ismerősök barátok a világból, magyarok! Kérlek, fogjatok össze Velem a csíkszeredai, székely pici hősökért. Sokan segítenek és segítettek Erdélyországból a magyarországi pici hősöknek, sok gyűjtést szerveztem támogatasukkal, most szeretnék nekik segíteni közösen veletek. Tegyünk csodát együtt! Fogjátok meg jó erősen a kezem, hisz ez most nem könnyű! Most a székely picik babák  szorulnak segítségre! A legnagyobb öröm és életmentés nekik egy életmentő gép és speciális koraszülött, plüss kommandós babafészek csomag, rengeteg segédeszközzel.

Mire is gyűjtünk?
Speciális koraszülött babafészek csomagra, plüss ölelő kezekre, lélegeztető gépekhez sapka, lumbál kendők, inkubátor kiegészítők, speciális textilek, fizikai és idegrendszeri fejlődést segítő eszközökre, amit orvosok nővérek segítségével fejlesztettünk. Továbbá anyagra, tömőanyagra  gyűjtünk, és egy GE Panda életmentő gépre, hogy egy nagy kórházi csomagot tudjunk biztosítani a székely pici hősöknek akik minden nap az életükért küzdenek!

Koraszülött babafészek csomagok speciális eszközökkel: 2.785.800 Ft
GE Panda életmentő gép: 10.985.500 Ft (árfolyam függő)
Összesen: 13.771.300 Ft 

Fogjunk össze egy kávé árával!

Alapítványunk is hozzátesz ezennel 500.000 Ft ot! Köszönet a csapatnak! Hajrá picik! Veletek vagyunk!

Ha támogatni szeretnél:
Számlaszám: Alapítvány az Alapítványokért, OTP Bank Zrt. 11713036-21451047,
közlemény: Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelet Csíkszeredai PIC
Adószám: 18941548-1-41, Cégjegyzékszám: 0199037871,
Külföldről való utaláshoz: IBAN: HU61117130362145104700000000, Swift: OTPVHUHB

Paypal fizetés, itt érhető el: https://www.alapitvanyokert.hu/adomany-paypal

Köszönöm ha megosztod, nagyon sokat ér!
Köszönöm a segítségetek, köszönöm a jóságotok, ha megosztjátok a posztom, most fogjátok meg erősen a kezem, most én érzem, hogy nagy szükségem van rá. Hisz mindig átélni ezeket az érzéseket nem könnyű. Alíg tudok írni, mert nem látok a könnyeimtől. érintett anya vagyok.

Nyilka Ildikó
érintett anya


Koraszülött Hadművelet eddig összegyűlt adományAdományozzon Ön is egyszerűen PayPal-on keresztül!

A Plüss Kommandó kiemelt támogatói

Green Car Prémium Szervíz

Plüss raktár

36 Bisztró

Immunetec - plüss fertőtlenítés

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X