Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet
Menü

Hírek - Plüss Kommandó

Vissza...

Már 13 koraszülött osztálynak segítettünk - 9 még hátravan

2020. Augusztus 04. Kedd

A Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelete legutóbb 2020. július 30-31-én adott át újabb 3 város Fehérgyarmat, Nyíregyháza, Debrecen PIC Perinatális Intenzív Centrum koraszülött osztályának új, magyar, saját tervezésű és gyártású, innovatív babafészek csomagokat és “pocakfészkeket”.

2020. június 31-ig összesen 13 koraszülött osztályon csapott le a Plüss Kommandó, és adott át a kórházaknak a koraszülöttek fizikai és idegrendszeri fejlődését segítő eszközöket.

Legutóbb Nyíregyháza, Debrecen és Fehérgyarmat városa részesült egyenként 1.147.589 forint, országosan több mint 13.000.000 Ft értékben az adományból.

Ezek az allergénmentes eszközök (plüss ölelő kezek, babafészkek, speciális babatámasztók, babasál, fészeklepedő, ultrahangozható sapkák, a fénytakaró alatt a szemet védő textil babaszemüvegek) egy több évtizedes problémára jelenthetnek megoldást a koraszülöttek gondozásában. Mindezeket eddig alternatív megoldásokkal igyekeztek pótolni az orvosok és nővérek, mert egész egyszerűen nem léteztek egységes, szabványosított inkubátorba helyezhető textil eszközök, melyek növelhették volna a babák biztonságérzetét, ezáltal segítséget nyújthattak volna a fizikai és idegrendszeri fejlődésükben.

A Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelete elkötelezte magát az ügy mellett, hogy olyan eszközökkel szerelje fel a magyarországi koraszülött osztályokat és inkubátorait melyekből hiány van a koraszülöttek gondozásában. A fenti orvosi textil eszközöket eddig egyenként 13 osztályra juttattuk el, és még 9 kórháznak szeretnénk ugyanekkora értékben adományozni amellett, hogy mind a 22 osztálynak életmentő inkubátor vezérlőkre és fénytakarókra is szükségük van ahhoz, hogy a babák egészségesen fejlődjenek, a koraszületésükből eredő problémákat kezelni tudják - és az az összesen évi 9000 baba, aki korán, a 9. hónap előtt érkezett meg.

Magyarországon, életben maradjon, erős, egészséges és boldog gyermekké, majd felnőtté cseperedhessen.

Támogatóink:
- Happys Babaruházat: pocakfészkek, plüss ölelő kezek gyártása
- Immunetec: Plüss fertőtlenítés
- Ceetrus: Plüss raktár
- 36 Bisztró
- Opel Gyulai
- Ford Petrányi


Koraszülött Hadművelet eddig összegyűlt adományAdományozzon Ön is egyszerűen PayPal-on keresztül!

A Plüss Kommandó kiemelt támogatói

Green Car Prémium Szervíz

Plüss raktár

36 Bisztró

Immunetec - plüss fertőtlenítés

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X