Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet
Menü

Hírek - Plüss Kommandó

Vissza...

Fa ültetés program

2022. Január 19. Szerda

Az ökológiai lábnyom csökkentése jegyében a Plüss Kommandó többször szervezett már kertészkedést, fa ültetetést a Tudásközpont egyik fő dolgozójával, aki csapattagunk, vele együtt környezeti nevelést és sok hasznos szemléletformáló programot is szerveztünk gyerekeknek, másik oktatónkkal pedig humoros előadás keretein belül miközben fát ültettünk.

Miért tartják fontosnak az ökológiai lábnyom csökkentését és a fák ültetését?
A környezettudatosság, a környezet-etikus magatartás, környezetünk védelme, a klímaváltozás és a tudatos fogyasztás régóta fontos szerepet játszik a Plüss Kommandó életében. Ahogyan a többi programunk is, ez is a jövő generációjának életben maradását és boldog életét támogatja. Mindannyian szeretnénk gyermekeink és saját magunk számára egy olyan világot teremteni, ahol tiszta, oxigéndús levegőt lélegezhetünk be és leginkább szép, zöld környezetben sétálhatunk. Nekünk, alapítványunknak kiemelt fontos szerepet játszik működésünkben, gondolkodásunkban.

Hova ültelik el a fákat? Hogyan lehet csatlakozni az adományozókhoz?
Alapítványunk nemrég lépett kapcsolatba a TreeMission Egyesülettel, akik fa ültetéssel járulnak hozzá a fentebb leírtakhoz. 1 fa ültetését már 5.000 Ft-ból biztosítani tudják, és az együttműködés keretein belül minden faültetési adomány 20%-át felajánlják a Plüss Kommandó részére, amiből további koraszülöttek életben maradását támogató, anyaméhre emlékeztető babafészek csomagok készülhetnek, így az adni vágyók egyszerre két nemes ügy mellé is állnak. (A támogatókat az alapítvány utazási kedvezményre jogosító kuponnal is megajándékozza, ami a világ szinte minden pontján felhasználható.) Emellett pedig vásárlásukkal is támogathatják a Koraszülött Hadműveletet a www.plusskommando.hu/webshop oldalon.

Hol ültetik el a fákat?
Eddig kutyafuttatón, állatkertben, és több település játszóterén történtek ültetések, de a felajánló/adományozó maga döntheti el, hogy hová szeretné ültetni. Hasonló lehetőség akár egészségügyi-, oktatási intézmények, idősek otthona területén történő ültetés is. De felajánlhatja az illető a TreeMission Egyesület szervezés alatt lévő "Reprodukciós Erdővédelmi Klímaültetvény"-be, ha saját maga nem szeretné elültetni, így az egyesület teljeskörűen gondoskodik helyette a feladat elvégzéséről.


Koraszülött Hadművelet eddig összegyűlt adományAdományozzon Ön is egyszerűen PayPal-on keresztül!

A Plüss Kommandó kiemelt támogatói

Green Car Prémium Szervíz

Plüss raktár

36 Bisztró

Immunetec - plüss fertőtlenítés

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X